DE BLOG OVER WOONKREDIET

Mag mijn kredietmakelaar mijn hypotheeklening regelen?

Sinds 1 mei 2017 is het zover. Sindsdien moet jouw kredietmakelaar een officieel statuut hebben om jouw hypotheeklening te mogen regelen. Je kan dit eenvoudig controleren. In deze blogpost lees je er alles over.
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-lente-actie-action-printemps

Gratis schatting bij je woonkrediet - Creafin LENTE ACTIE 2017

Vanaf 1 april 2017 lanceert Creafin opnieuw haar Lente Actie. Sluit je een woonkrediet af, dan krijg je de schatting terugbetaald! Ontdek in dit artikel wat je moet doen.
LEES MEERLISEZ PLUS

creafin-tweede-kans-herfinanciering-woonkrediet-nieuw-samengesteld-gezin

Nieuw samengesteld gezin krijgt tweede kans bij herfinanciering woonkrediet

Nicolas en Annabel vormen een nieuw samengesteld gezin. Ze ondervinden dat geldzorgen voor enorme relationele problemen kunnen zorgen. Hun eerste vraag tot herfinanciering van hun woonkrediet wordt geweigerd. Toch verdienen ook zij een tweede kans om hun financiële lasten te doen dalen en een herfinanciering door te voeren van hun hypothecair krediet en enkele andere leningen.
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-nieuwe-hypotheeklening-financiele-gemoedsrust-komst-eerste-kindje

Nieuwe hypotheeklening zorgt voor financiële gemoedsrust bij komst eerste kindje

Vanessa en Kevin zijn twintigers. Ze kochten enkele jaren geleden hun woning en verwachten nu hun eerste kindje. Naast de hypotheeklening voor de aankoop hebben ze nog 3 leningen op afbetaling lopen. Ze beseffen dat dit zwaar is en willen minder per maand betalen. Ze willen voorbereid zijn op onverwachte kosten. Die komen er ongetwijfeld aan met de komst van hun eerste kindje. Hoe vinden zij een oplossing?
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-herschikken-schulden-leningen-extra-buffer-onverwachte-kosten

Johan en Heidi herschikken hun schulden en leningen

Johan en Heidi herschikken hun schulden en leningen. Met extra geld leggen ze ook een bijkomende buffer aan voor nieuwe onverwachte kosten.
LEES MEERLISEZ PLUS

Julie is 56 jaar en staat op de zwarte lijst. Met een woonlening kan ze haar ex-partner uitkopen.

Julie is een 56 jarige onderwijzeres. Het afgelopen jaar is ze met haar partner uit elkaar gegaan. Door de verwikkelingen binnen de scheidingsprocedure is ze op de “zwarte lijst” van de Nationale Bank terecht gekomen. Ze wilt haar ex-partner uitkopen en alleen eigenaar worden van de woning. Ze zoekt een woonlening.
LEES MEERLISEZ PLUS

Roger is niet te oud voor een hypothecaire lening met lange looptijd

“Roger, je bent op oudere leeftijd gekomen om jouw hypotheeklening nog te herfinancieren. Wij kunnen je niet verder meer helpen”. Dit kreeg Roger te horen toen hij bij zijn huisbankier informeerde naar betere voorwaarden voor zijn hypothecair krediet. Hij is 58 jaar en gepensioneerd ambtenaar. “Dat kan toch niet? Te oud voor een hypothecaire lening met lange looptijd.”
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-moeilijkheden-woonkrediet-huis-gebouwd-op-andermans-grond

Moeilijkheden bij woonkrediet van Frédéric en Céline. Ze hebben hun huis gebouwd op andermans grond.

Frédéric en Céline hebben moeilijkheden om een nieuw woonkrediet te krijgen. Ze hebben hun huis op andermans grond gebouwd. Weliswaar bouwgrond van de moeder van Céline. Toch zorgt dit voor een ingewikkelde situatie en de tijd dringt! Ze moeten een overbruggingskrediet terugbetalen. Anders verliezen ze hun huis. Hoe geraken zij eruit?
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-opbrengsteigendom-kopen-gepaste-financiering-hypotheeklening

Sofie gaat opnieuw een opbrengsteigendom kopen en vindt gepaste financiering met een hypotheeklening

Sofie is bedrijfsleider van een bouwbedrijf. Vastgoed zit in haar bloed. Ze ziet een opportuniteit om opnieuw een opbrengsteigendom te kopen. Haar huidige kredietgever haakt af voor een nieuwe hypotheeklening. Gelukkig vindt ze een gepaste financiering via haar verzekeringsmakelaar die ook in hypothecaire kredieten bemiddelt. Hoe heeft Sofie het aangepakt?
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-snelle-beslissing-soepel-overbruggingskrediet-zonder-zorgen-compromis-tekenen

Dankzij snelle beslissing en soepel overbruggingskrediet tekenen Tom en Marleen zonder zorgen hun compromis

Tom en Marleen staan op het punt om een nieuw huis te kopen. Ze durven niet goed. Ze weten niet of alles gaat lukken. Gelukkig is er hun kredietmakelaar. Dankzij een snelle beslissing en een soepel overbruggingskrediet tekenen ze zonder zorgen hun compromis.
LEES MEERLISEZ PLUS

Pagina's