investering in vastgoed

Je beslist om een investering in vastgoed te doen. Je koopt een opbrengsteigendom aan. Zo een keuze is niet evident. Hier zijn enkele risico’s aan verbonden. Daarom zal niet iedere bank of kredietverstrekker jou hiervoor een hypothecair krediet willen toestaan.

Creafin heeft hierin expertise opgebouwd en biedt jou een oplossing voor jouw woonkrediet of hypothecaire lening.

Investering in vastgoed : fiscaal nog aantrekkelijk

In België is een investering in vastgoed nog altijd interessant. Iedere belegging of investering vraagt een visie op lange termijn. Dat principe geldt ook als je een investering in vastgoed overweegt en je een opbrengsteigendom aankoopt.

Vele investeerders worden gedreven door het creëren van een gemakkelijke meerwaarde. Want het Belgisch vastgoed doet het toch niet zo slecht.

Bij een investering in vastgoed komt meer kijken. Je vindt op deze pagina enkele belangrijke punten die je zeker moet lezen.

Jouw woonkrediet of hypothecaire lening via Creafin: enkel maar voordelen!

Creafin heeft een bijzondere expertise opgebouwd bij opbrengsteigendommen.Hierin onderscheiden we ons van andere kredietverstrekkers. Ontdek de 5 voordelen waar jij van kan profiteren:

  1. Zo gaan we voor een eerste investering in vastgoed maximaal tot 85% van de aankoopprijs ontlenen.
  2. Heb je daarentegen al meerdere opbrengsteigendommen, dan kunnen we een hypothecair krediet overwegen van 100% van de aankoopprijs.
  3. Een investering in vastgoed is een visie op lange termijn. Daarom kan je bij ons een duurtijd van 25 jaar aangaan voor jouw woonkrediet.
  4. Je moet er gewoon voor zorgen dat de eindvervaldag van jouw hypothecaire lening terugbetaald is op 75 jaar. Ook hier zijn wij de uitzondering in de Belgische hypotheekmarkt.
  5. Creafin zorgt voor een kredietoplossing op maat zodat we inspelen op jouw behoeften.

Wat doen andere kredietverstrekkers

  1. Bij de meeste andere kredietverstrekkers kan je maar tot 70% of 80% van de aankoopprijs ontlenen.
  2. De meeste andere banken of kredietverstrekkers zullen zich meestal beperken tot 15 jaar. Sommigen zelfs korter.
  3. Bij de meeste andere banken of kredietverstrekkers zal de eindvervaldag van jouw hypothecair krediet terugbetaald moeten zijn op 65 jaar. Sommigen gaan iets verder en vragen dat jouw woonlening terugbetaald is als je 70 jaar bent.

Bij ons niet dus. Je merkt dus al snel dat wij je enkel maar voordelen bieden. En er is méér!

Maatwerk voor jouw woonkrediet of hypothecaire lening

Er is dus méér. Voor een investering in vastgoed kan je kiezen uit twee producten, de Crea-Base en de Crea-Fix.

Bij het eerste product ga je vaste mensualiteiten betalen.

Bij de Crea-Fix betaal je enkel intresten tijdens de duurtijd van jouw woonlening en betaal je het ontleend kapitaal terug op eindvervaldag. Dit kan bijvoorbeeld door de opbrengsteigendom te verkopen.

Maar je kan beide producten ook combineren in één hypothecair krediet. Zo bieden wij maatwerk aan.

Wil je hier meer info rond, contacteer ons dan.