DE BLOG OVER WOONKREDIET

Vacature Kredietanalist

Creafin gaat op zoek naar een dynamische kredietanalist om het team te versterken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in onderstaande profiel? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen!

Jouw opdracht...


LEES MEERLISEZ PLUS

Vacature Bedrijfsjurist

Creafin zoekt een bedrijfsjurist

Creafin is een door de FSMA erkende kredietgever die woonkredieten verstrekt via een netwerk van zelfstandige kredietmakelaars. We zijn gevestigd te Lier.

We zijn op zoek naar een jurist met ervaring en/of belangstelling voor economisch- en financieel recht, met inbegrip van de Wet op het Hypothecair krediet (boek VII WER).

De bedrijfsjurist rapporteert aan de CEO en stuurt zelf één medewerker aan.

Jouw takenpakket omvat:


LEES MEERLISEZ PLUS

Lente Actie | Gratis schatting bij jouw woonkrediet

De lente kondigt zich weer aan. Sinds maandag 20 maart kan je dus weer beroep doen op onze Lente Actie!

Sluit je een woonkrediet af, dan krijg je de schatting terugbetaald! Hieronder lees je wat je moet doen.

 

Zoek een kredietmakelaar

Heb jij nog geen vaste kredietmakelaar? Dan kan je in onze 'Makelaar zoeken' module op zoek naar een geschikte makelaar in jouw buurt. Al deze makelaars kennen de Creafin producten, en kunnen jouw bijstaan met het beste advies. 


LEES MEERLISEZ PLUS

Ook in 2021 blijft Creafin 'Artsen Zonder Grenzen' steunen!

Creafin heeft reeds enkele jaren een overeenkomst met Artsen Zonder Grenzen (AZG). Onze maandelijkse financiële steun helpt hen o.a. in het bieden van medische hulp in conflictgebieden, het bijstaan van vluchtelingen,.. Maar dit jaar ging de aandacht vooral naar de gezamelijke strijd die we voeren tegen Covid-19. Niet alleen 'over de grenzen', maar ook binnen de grenzen, verleende Artsen Zonder Grenzen steun aan de Belgische zorgverleners, woonzorgcentra,... Bij Creafin geloven we dat gezondheid het beste cadeau is. Daarom steunen wij Artsen Zonder Grenzen. Niet alleen nu, maar het hele jaar door!
LEES MEERLISEZ PLUS

Samen woning bouwen op grond van de partner

Jouw partner heeft een bouwgrond. Jullie beslissen om samen een woning te bouwen op de grond van jouw partner. Waar let je dan op? Je leest het in dit artikel.
LEES MEERLISEZ PLUS

Mag mijn kredietmakelaar mijn hypotheeklening regelen?

Wil je zeker zijn dat jouw kredietmakelaar wel erkend is om hypothecaire kredieten af te sluiten? Sinds 1 mei 2017 moet iedere kredietbemiddelaar in hypothecair krediet ingeschreven zijn in het officieel register van het FSMA. Je kan dit eenvoudig controleren.
LEES MEERLISEZ PLUS

creafin-tweede-kans-herfinanciering-woonkrediet-nieuw-samengesteld-gezin

Nieuw samengesteld gezin krijgt tweede kans bij herfinanciering woonkrediet

Nicolas en Annabel vormen een nieuw samengesteld gezin. Ze ondervinden dat geldzorgen voor enorme relationele problemen kunnen zorgen. Hun eerste vraag tot herfinanciering van hun woonkrediet wordt geweigerd. Toch verdienen ook zij een tweede kans om hun financiële lasten te doen dalen en een herfinanciering door te voeren van hun hypothecair krediet en enkele andere leningen.
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-nieuwe-hypotheeklening-financiele-gemoedsrust-komst-eerste-kindje

Nieuwe hypotheeklening zorgt voor financiële gemoedsrust bij komst eerste kindje

Vanessa en Kevin zijn twintigers. Ze kochten enkele jaren geleden hun woning en verwachten nu hun eerste kindje. Naast de hypotheeklening voor de aankoop hebben ze nog 3 leningen op afbetaling lopen. Ze beseffen dat dit zwaar is en willen minder per maand betalen. Ze willen voorbereid zijn op onverwachte kosten. Die komen er ongetwijfeld aan met de komst van hun eerste kindje. Hoe vinden zij een oplossing?
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-herschikken-schulden-leningen-extra-buffer-onverwachte-kosten

Johan en Heidi herschikken hun schulden en leningen

Johan en Heidi herschikken hun schulden en leningen. Met extra geld leggen ze ook een bijkomende buffer aan voor nieuwe onverwachte kosten.
LEES MEERLISEZ PLUS

Julie is 56 jaar en staat op de zwarte lijst. Met een woonlening kan ze haar ex-partner uitkopen.

Julie is een 56 jarige onderwijzeres. Het afgelopen jaar is ze met haar partner uit elkaar gegaan. Door de verwikkelingen binnen de scheidingsprocedure is ze op de “zwarte lijst” van de Nationale Bank terecht gekomen. Ze wilt haar ex-partner uitkopen en alleen eigenaar worden van de woning. Ze zoekt een woonlening.
LEES MEERLISEZ PLUS

Pagina's