DE BLOG OVER WOONKREDIET

Ook in 2021 blijft Creafin 'Artsen Zonder Grenzen' steunen!

Creafin heeft reeds enkele jaren een overeenkomst met Artsen Zonder Grenzen (AZG). Onze maandelijkse financiële steun helpt hen o.a. in het bieden van medische hulp in conflictgebieden, het bijstaan van vluchtelingen,.. Maar dit jaar ging de aandacht vooral naar de gezamelijke strijd die we voeren tegen Covid-19. Niet alleen 'over de grenzen', maar ook binnen de grenzen, verleende Artsen Zonder Grenzen steun aan de Belgische zorgverleners, woonzorgcentra,... Bij Creafin geloven we dat gezondheid het beste cadeau is. Daarom steunen wij Artsen Zonder Grenzen. Niet alleen nu, maar het hele jaar door!
LEES MEERLISEZ PLUS

ReBOOT Actie | Terugbetaling schattingskosten in 2020

1 juni 2020 lanceerde Creafin haar ReBOOT Actie.

De Coronacrisis heeft een woelige periode met zich meegebracht voor iedereen. Als kredietgever dragen wij graag ons steentje bij voor het versoepelen van een moeizame heropstart.
Sluit je in 2020 nog een woonkrediet af bij Creafin, dan krijg je de schatting terugbetaald!

Hier lees je wat je moet doen.


LEES MEERLISEZ PLUS

Samen woning bouwen op grond van de partner

Jouw partner heeft een bouwgrond. Jullie beslissen om samen een woning te bouwen op de grond van jouw partner. Waar let je dan op? Je leest het in dit artikel.
LEES MEERLISEZ PLUS

Mag mijn kredietmakelaar mijn hypotheeklening regelen?

Sinds 1 mei 2017 is het zover. Sindsdien moet jouw kredietmakelaar een officieel statuut hebben om jouw hypotheeklening te mogen regelen. Je kan dit eenvoudig controleren. In deze blogpost lees je er alles over.
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-lente-actie-action-printemps

Gratis schatting bij je woonkrediet - Creafin LENTE ACTIE 2017

Vanaf 1 april 2017 lanceert Creafin opnieuw haar Lente Actie. Sluit je een woonkrediet af, dan krijg je de schatting terugbetaald! Ontdek in dit artikel wat je moet doen.
LEES MEERLISEZ PLUS

creafin-tweede-kans-herfinanciering-woonkrediet-nieuw-samengesteld-gezin

Nieuw samengesteld gezin krijgt tweede kans bij herfinanciering woonkrediet

Nicolas en Annabel vormen een nieuw samengesteld gezin. Ze ondervinden dat geldzorgen voor enorme relationele problemen kunnen zorgen. Hun eerste vraag tot herfinanciering van hun woonkrediet wordt geweigerd. Toch verdienen ook zij een tweede kans om hun financiële lasten te doen dalen en een herfinanciering door te voeren van hun hypothecair krediet en enkele andere leningen.
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-nieuwe-hypotheeklening-financiele-gemoedsrust-komst-eerste-kindje

Nieuwe hypotheeklening zorgt voor financiële gemoedsrust bij komst eerste kindje

Vanessa en Kevin zijn twintigers. Ze kochten enkele jaren geleden hun woning en verwachten nu hun eerste kindje. Naast de hypotheeklening voor de aankoop hebben ze nog 3 leningen op afbetaling lopen. Ze beseffen dat dit zwaar is en willen minder per maand betalen. Ze willen voorbereid zijn op onverwachte kosten. Die komen er ongetwijfeld aan met de komst van hun eerste kindje. Hoe vinden zij een oplossing?
LEES MEERLISEZ PLUS

 creafin-herschikken-schulden-leningen-extra-buffer-onverwachte-kosten

Johan en Heidi herschikken hun schulden en leningen

Johan en Heidi herschikken hun schulden en leningen. Met extra geld leggen ze ook een bijkomende buffer aan voor nieuwe onverwachte kosten.
LEES MEERLISEZ PLUS

Julie is 56 jaar en staat op de zwarte lijst. Met een woonlening kan ze haar ex-partner uitkopen.

Julie is een 56 jarige onderwijzeres. Het afgelopen jaar is ze met haar partner uit elkaar gegaan. Door de verwikkelingen binnen de scheidingsprocedure is ze op de “zwarte lijst” van de Nationale Bank terecht gekomen. Ze wilt haar ex-partner uitkopen en alleen eigenaar worden van de woning. Ze zoekt een woonlening.
LEES MEERLISEZ PLUS

Roger is niet te oud voor een hypothecaire lening met lange looptijd

“Roger, je bent op oudere leeftijd gekomen om jouw hypotheeklening nog te herfinancieren. Wij kunnen je niet verder meer helpen”. Dit kreeg Roger te horen toen hij bij zijn huisbankier informeerde naar betere voorwaarden voor zijn hypothecair krediet. Hij is 58 jaar en gepensioneerd ambtenaar. “Dat kan toch niet? Te oud voor een hypothecaire lening met lange looptijd.”
LEES MEERLISEZ PLUS

Pagina's