MÉÉR DAN KREDIET

Dankzij onze flexibele producten in hypothecair krediet, elk met zijn eigen kenmerken en troeven, kunnen we voor iedereen een oplossing op maat zoeken. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij het vertrouwen genieten van een netwerk van méér dan 500 onafhankelijke kredietbemiddelaars in hypothecair krediet.

Uw situatie

De aankoop van een nieuwe woning, een herfinanciering van jouw hypothecair krediet, investeren in vastgoed,...? Creafin biedt oplossingen in meerdere situaties

VIND UW MAKELAAR

Creafin werkt met een netwerk van onafhankelijke, erkende kredietmakelaars. Zij gaan samen met jou, aan de hand van jouw specifieke situatie, op zoek naar de gepaste kredietoplossing.

PRODUCTEN

Wil je weten welk Creafin product het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie? Ontdek dan hier onze verschillende kredietoplossingen.

Makelaarszone

Wij bieden onze makelaars:

  • Eerstelijnshulp door accountmanager
  • Toegang tot online platform Creanet
  • Engagement tot een principiële beslissing op korte termijn.

Makelaar bij Creafin word je gemakkelijk en vrijblijvend.

LAATSTE NIEUWS

Vacature Kredietanalist

Creafin gaat op zoek naar een dynamische kredietanalist om het team te versterken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in onderstaande profiel? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen!

Jouw opdracht...


LEES MEERLISEZ PLUS

Vacature Bedrijfsjurist

Creafin zoekt een bedrijfsjurist

Creafin is een door de FSMA erkende kredietgever die woonkredieten verstrekt via een netwerk van zelfstandige kredietmakelaars. We zijn gevestigd te Lier.


LEES MEERLISEZ PLUS

SOORTEN WOONKREDIETEN

herfinanciering

Het spreekt voor zich dat de meeste Belgen de herfinanciering van hun hypothecair krediet gaan bekijken als de rentevoeten op de markt dalen. Maar er zijn nog andere redenen.

LEES MEERLISEZ PLUS

ECHTSCHEIDING - UITKOOPSOM

Je gaat scheiden van je ex-partner. Samen bezitten jullie een woning met een hypothecaire lening. Jij wilt de woning behouden. Wat moet je doen?

LEES MEERLISEZ PLUS

investering in vastgoed

Je beslist om een investering in vastgoed te doen. Je koopt een opbrengsteigendom aan. Zo een keuze is niet evident.

LEES MEERLISEZ PLUS