MÉÉR DAN KREDIET

Dankzij onze flexibele producten in hypothecair krediet, elk met zijn eigen kenmerken en troeven, kunnen we voor iedereen een oplossing op maat zoeken. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij het vertrouwen genieten van een netwerk van méér dan 500 onafhankelijke kredietbemiddelaars in hypothecair krediet.

Uw situatie

De aankoop van een nieuwe woning, een herfinanciering van jouw hypothecair krediet, investeren in vastgoed,...? Creafin biedt oplossingen in meerdere situaties

VIND UW MAKELAAR

Creafin werkt met een netwerk van onafhankelijke, erkende kredietmakelaars. Zij gaan samen met jou, aan de hand van jouw specifieke situatie, op zoek naar de gepaste kredietoplossing.

SIMULATIE

Wil je weten hoeveel je moet lenen voor jouw woonkrediet en wat het je per maand gaat kosten? Via onze simulator kan je hiervan alvast een eerste inschatting maken.

Makelaarszone

Inloggen creanet 2.0

Ook Creanet 1.0 blijft toegankelijk.

Wij bieden onze makelaars:

  • Eerstelijnshulp door accountmanager
  • Toegang tot online platform Creanet
  • Engagement tot een principiële beslissing op korte termijn. Ons streefdoel: binnen 48 uur!

Makelaar bij Creafin word je gemakkelijk en vrijblijvend.

LAATSTE NIEUWS

Lente Actie | Gratis schatting bij jouw woonkrediet

De lente kondigt zich weer aan. Sinds maandag 20 maart kan je dus weer beroep doen op onze Lente Actie!

Sluit je een woonkrediet af, dan krijg je de schatting terugbetaald! Hieronder lees je wat je moet doen.

 


LEES MEERLISEZ PLUS

Ook in 2021 blijft Creafin 'Artsen Zonder Grenzen' steunen!

Creafin heeft reeds enkele jaren een overeenkomst met Artsen Zonder Grenzen (AZG). Onze maandelijkse financiële steun helpt hen o.a. in het bieden van medische hulp in conflictgebieden, het bijstaan van vluchtelingen,.. Maar dit jaar ging de aandacht vooral naar de gezamelijke strijd die we voeren tegen Covid-19. Niet alleen 'over de grenzen', maar ook binnen de grenzen, verleende Artsen Zonder Grenzen steun aan de Belgische zorgverleners, woonzorgcentra,... Bij Creafin geloven we dat gezondheid het beste cadeau is. Daarom steunen wij Artsen Zonder Grenzen. Niet alleen nu, maar het hele jaar door!

LEES MEERLISEZ PLUS

SOORTEN WOONKREDIETEN

herfinanciering

Het spreekt voor zich dat de meeste Belgen de herfinanciering van hun hypothecair krediet gaan bekijken als de rentevoeten op de markt dalen. Maar er zijn nog andere redenen.

LEES MEERLISEZ PLUS

ECHTSCHEIDING - UITKOOPSOM

Je gaat scheiden van je ex-partner. Samen bezitten jullie een woning met een hypothecaire lening. Jij wilt de woning behouden. Wat moet je doen?

LEES MEERLISEZ PLUS

investering in vastgoed

Je beslist om een investering in vastgoed te doen. Je koopt een opbrengsteigendom aan. Zo een keuze is niet evident.

LEES MEERLISEZ PLUS