overbruggingskrediet om nieuwe woning te financieren

Jouw huidige woning voldoet niet langer meer aan jouw behoeften. De woning is te klein of te groot geworden. Je werkt in een andere regio en wilt dichter bij huis werken. Je verhuist om andere familiale redenen. In ieder geval wil je jouw huidige woning verkopen en een nieuwe woning aankopen.

Wat zijn dan jouw mogelijkheden?

Jouw bestaande woning is onmiddellijk verkocht.

Je hebt geluk. Jouw bestaande woning is onmiddellijk verkocht. De koper betaalt direct de verkoopprijs. Je hebt hiermee voldoende opbrengst om de lopende hypothecaire lening terug te betalen. En om jouw nieuwe woning te kopen.

Jij hebt geen overbruggingskrediet meer nodig. Creafin helpt jou meteen verder met een woonkrediet voor de aankoop van de nieuwe woning.

Je hebt een overbruggingskrediet nodig!

De verkoop van jouw bestaande woning sleept aan. De aankoop van jouw nieuwe woning kan niet langer uitgesteld worden. Je beschikt vandaag niet over het geld om jouw nieuwe woning aan te kopen. Geen stress.

Wij hebben hiervoor een flexibele oplossing die je verder helpt. Een overbruggingskrediet.

Hoe werkt het overbruggingskrediet?

Creafin biedt twee formules aan binnen het overbruggingskrediet:

  • CreaFix “All-in”: overbruggingskrediet met verkoop van de bestaande woning binnen de 24 maanden
  • CreaFix: overbruggingskrediet waarbij verkoop van de bestaande woning langer dan 24 maanden in beslag zal nemen

In beide formules zullen we de bestaande hypothecaire lening herfinancieren. Tegelijk voorzien we het budget waarmee jij jouw nieuwe woning kunt aankopen.